top of page
Neat - Konferensrum

NEAT är synonymt med nyskapande. Teknologi har omformat mötesrummen, och vi har fört detta banbrytande koncept till svenska företag. Samarbetet mellan Split Visions och NEAT har placerat oss i framkant av branschutvecklingen, vilket ger våra kunder möjligheten att omvandla sina mötesrum till tekniskt avancerade och effektiva arbetsplatser med Hjälp av AI.

Detta partnerskap är inte bara en förening av två företag.
Det är en fusion av expertis och möjligheter som levererar resultat. Vi är här för att sätta en ny standard i videokommunikation, och vi är redo att ta er med på denna episka resa.

Neat: Innovativt Ledarskap inom Videokommunikation

Med fokus på teknologi och användarvänlighet har Neat skapat produkter som överträffar standarden för videokonferenser. Varje kamera, mikrofon och högtalare är precist utformad för att leverera enastående ljud- och bildkvalitet, vilket ger en sömlös och imponerande mötesupplevelse.
Vår gemensamma vision om effektiva och tillgängliga möten driver vårt samarbete framåt. Genom att välja Neat och Split Visions får du inte bara tillgång till avancerad teknik utan även partnerskapets kraft att forma framtiden för ditt företags kommunikation.

Neats produkter är konstruerade för att leverera enastående ljud- och bildkvalitet, vilket garanterar att varje möte är så nära en fysisk samvaro som möjligt.

Kristallklar Kommunikation

Neat prioriterar användarvänlighet, vilket gör deras produkter intuitiva och enkla att använda. Detta minskar tekniska hinder och låter användarna fokusera på mötet istället för tekniken.

Enkel Användarupplevelse:

Som branschledare investerar Neat konstant i teknologisk forskning och utveckling. Detta innebär att deras produkter alltid är i framkant när det gäller de senaste innovationerna inom videokommunikation.

Teknologisk Innovation

Neats lösningar är kända för sin pålitlighet och driftsäkerhet. Genom att minimera tekniska problem och maximera prestanda skapar Neat en stabil och trygg plattform för effektiva digitala möten.

Driftsäkerhet och Tillförlitlighet

Neat Bar är inte bara en videokonferenslösning – det är din nyckel till att omvandla traditionella mötesrum till dynamiska och samarbetsvänliga arenor. Genom att integrera avancerad teknologi och smarta funktioner skapar Neat Bar en unik mötesupplevelse som tar interaktion och produktivitet till en helt ny nivå.

Revolutionera Mötesrummets Potential

Splitvisions - Neat bar - mötesrum

I centrum för Neat Bars design står användaren. Med en intuitiv användarupplevelse som prioriterar enkelhet och tillgänglighet kan varje mötesdeltagare njuta av smidiga och effektiva möten. Neat Bar är mer än bara teknik – det är en användarvänlig verktygslåda som låter ditt team fokusera på samarbetet, inte på tekniska hinder.

Användarcentrerad Innovation

Splitvisions - Neat bar - mötesrum

Neat Bar tar flexibilitet till en ny nivå, anpassad för att möta varje mötesrum och företags behov. Oavsett om det är en brainstorming-session i ett mindre rum eller en global konferens i en större plats, ger Neat Bar den mångsidighet och anpassningsbarhet som krävs för att skapa en imponerande mötesmiljö. Med Neat Bar blir varje möte en möjlighet att blomstra och utvecklas.

Flexibilitet för Alla Mötesbehov

Splitvisions - Neat bar - mötesrum

Kontakta oss

Hur kan vi bäst stå till er tjänst?

Fyll i era kontaktuppgifter nedan

home-page-naas-small-desk-2x.jpg

Upplev innovation i varje möte med Neats framstående produkter

Utforska och ta del av exklusiva erbjudanden och förmåner för framtidens mötesrum

NEAT Devices - Split visions
Split visions - Zoom

Vårt partnerskap med Zoom positionerar Split Visions som en ledande aktör inom mötesrumsteknologier. Tillsammans arbetar vi för att forma framtidens arbetsplatser genom att erbjuda innovativa och högpresterande lösningar för digital kommunikation. Detta är en del av vår strävan att skapa eleganta och teknologiskt sofistikerade mötesmiljöer för våra kunder.

Split visions - Officernd
OffcieRnd - Logo

Partnerskapet mellan Split Visions och OfficeRnd syftar till att främja effektivt samarbete och resurseffektivitet. Genom att kombinera våra respektive expertområden skapar vi en heltäckande lösning som underlättar hanteringen av arbetsutrymmen och mötesrum.

Split visions - Microsoft Teams
Microsoft teams - Logo

Genom att samarbeta med Microsoft Teams strävar vi efter att erbjuda våra kunder en sömlös integration och en enhetlig upplevelse för digitala möten. Detta innebär att våra kunder kan dra nytta av Microsoft Teams omfattande funktioner för samarbete och kommunikation tillsammans med Split Visions skräddarsydda mötesrumslösningar. Resultatet är en optimal plattform för moderna arbetsplatser.

bottom of page