top of page
Split visions - VideoKonferens

Sedan 2009 har Split Visions varit en ledande, oberoende leverantören, som sätter standarden för videokommunikation på den nordiska marknaden. Vi är stolta över att erbjuda förstklassiga lösningar för mötesrum, med en särskild inriktning på att optimera mötesupplevelsen, i Microsoft teams, Zoom  och andra plattformar.
Vårt mål är att skapa eleganta och högkvalitativa mötesmiljöer som förändrar din upplevelse av samarbete och kommunikation, fysiskt och på distans .

Om oss

Oberoende Expertis: Som en oberoende leverantör är vår fokus att ge dig friheten att välja de lösningar som bäst passar ditt företags behov. Vi är inte bundna till en specifik leverantör, vilket ger oss möjlighet att skräddarsy varje lösning för att passa dina exakta krav.
Genom vår långa erfarenhet har vi gedigen kunskap om vilka lösningar som passar bäst för våra kunders unika behov. 


Microsoft Teams Excellence: Vi är specialiserade på att optimera Microsoft Teams för att skapa en sömlös och förstklassig användarupplevelse. Våra lösningar är utformade för att integreras perfekt och förstärka din Teams-miljö.

Vad gör oss unika

Split visions - VideoKonferens
Split visions - VideoKonferens

Sedan våra tidiga dagar har vi tagit på oss rollen som pionjärer inom digital videokommunikation. Genom att omfamna innovation och högkvalitativ teknik har vi ständigt utvecklats för att möta de växande kraven på mötesrum. Vi är inte bara leverantörer; vi är strategiska partners i varje företags resa mot effektiv kommunikation.

Innovation och kvalité genom åren

Split visions - Vår VD - Marcus Englund

Marcus Englund, vår drivna VD på Split Visions, är en visionär ledare med en passion för att forma framtidens mötesrum. Hans förmåga att förutse teknologins utveckling och anpassa våra tjänster därefter gör honom till en pionjär inom branschen.

Med en djup förståelse för digitala möten strävar Marcus efter att skapa innovativa och användarvänliga lösningar. Hans mål är att inte bara möta förväntningarna utan att överträffa dem, och han är övertygad om att varje möte kan vara en möjlighet till förändring och tillväxt.

Marcus Englund är inte bara en VD utan också en inspirerande visionär som ser till att Split Visions förblir i framkant av mötesrumsteknologin.

Möt vår VD

Några av våra medarbetare

Kontakta oss

Hur kan vi bäst stå till er tjänst?

Fyll i era kontaktuppgifter nedan

NORRGATAN 16
432 41 VARBERG

SPLIT VISIONS HK

KUNGSPORTSAVENYN 21
411 36 GÖTEBORG

SPLIT VISIONS GÖTEBORG

FLEMINGGATAN 18
112 26 STOCKHOLM

SPLIT VISIONS STOCKHOLM

APOTEKERGATA 10
0180 OSLO NORWAY

SPLIT VISIONS NORWAY

Petter - Team Splitvisions

Petter Anderholm

Key Account Manager

Oscar - Team Splitvisions

Oscar Lööf

Account Manager

Noa - Team Splitvisions

Noa Terneby

Account Manager

Senior Account Manager hos SplitVisions, är din partner för framgångsrika möten. Med en passion för att skräddarsy lösningar och optimera dina mötesmiljöer är Gustaf dedikerad till att skapa värde för våra befintliga medlemmar. Kontakta honom för att ta mötesupplevelsen till nästa nivå och forma en framtidssäker arbetsplats.

Gustaf Sandberg

Gustaf Sandberg - Split visions
bottom of page